Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredetiségvizsgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Eredetiségvizsgálat - HegronCar [3. oldal]
részletek »

Eredetiségvizsgálat képes leírás: Eredetiségvizsgálat - HegronCar [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eredetisegvizsgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Eredetiségvizsgálat hétvégén

Eredetiségvizsgálat hétvégén

Eredetiségvizsgálat hétvégén a III. és a XI. kerületben. Érdeklődjön telefonon a 06 30 636 6117-es telefonszámon! Ha nincs ideje hét közben elhozni autóját, tegye meg szombaton vagy vasárnap! Hétvégén vásárolna autót, de csak akkor ha megfelel az eredetiségvizsgálaton? Hívjon, mi segítünk eben is! Mert ez AZ EREDETISÉGVIZSGÁLAT! Megvásárolta autóját de hétköznap nincs ideje a járművel kapcsolatos hivatalos ügyek /eredetiségvizsgálat, átíratás/ elintézésére? Hétvégén vásárolna autót de mielőtt megvenné szeretne meggyőződni arról hogy az autó eredete tisztázott? Ha ezekre a kérdésekre 'igen' a válasza akkor új szolgáltatásunkkal segítségére lehetünk! Budapesten lévő két telephelyünkön szombat, vasárnap,és munkaszüneti napokon vállaljuk gépjárműve eredetiségvizsgálatát, és akár a hozzátartozó átírási ügyintézést is! Az eredetiségvizsgálatról készült hivatalos ún. hatósági bizonyítvány az eredetvizsgálatot követően azonnal átvehető, átírás tekintetében pedig a névre írt forgalmi engedély a munkaszüneti napot követő első max második munkanapon átvehető telephelyünkön! Hétvégi és munkaszüneti napi szolgáltatásaink kizárólag telefonos időpont egyeztetésesetén vehetők igénybe!!

Eredetiségvizsgálat III. kerület - Óbuda

Eredetiségvizsgálat III. kerület - Óbuda

Eredetiségvizsgálat Óbudán, a III. kerületben, a Benedek Elek utca 14-ben. A felesleges várakozás elkerülése végett érdemes telefonon bejelentkezni a 06-20-226-2456-os telefonszámon. Az eredetvizsgáló állomáson személygépkocsik, motorkerékpárok, kis teherautók, utánfutók eredetvizsgája végezhető el. Munkanapokon reggel 8-tól délután 5-ig állunk rendelkezésére megrendelőinknek.

Eredetiségvizsgálat portál

Eredetiségvizsgálat portál

Egy gépjármű adás vételt követően, mind a vevő mind az eladó megnyugodhat, amennyiben elvégeztetik az eredetiség vizsgálat folyamatát. Az eredetiség vizsgálat lényege a kétes eredetű járművek kiszűrése. Éppen ezért kötelező a gépjármű tulajdonában történt változás bejelentésénél, azaz az átíratásnál. Az eredetiség vizsga illetékköteles. A fizetendő díj nagyságát törvény szabályozza, azt pedig, hogy a vevő vagy az eladó fizeti meg Ők döntik el. Általában a vételár alku része szokott lenni. Az eredetiség vizsga elvégzését csak a kijelölt és engedéllyel rendelkező szakszervizekben lehet elvégeztetni. Amennyiben szüksége van olyan szakszervizre, mely alkalmas az eredetiség vizsga elvégzésére és nincs túl messze Öntől, akkor az oldalunk a segítségére lesz. Itt megtalálja az összes szakszervizt. Eredetiségvizsgálat Budapesten: A weboldalunk segítségével Ön könnyedén választhat lakóhelyéhez közeli eredetiségvizsga bázist. Nem kell órákig telefonálnia, keresgélnie miatta. Ezen kívül teljes körű információt kap a vizsgálattal kapcsolatos kérdéseire online.

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Eredetiségvizsgálat Budapest XI. kerületében, minden járműre. Hosszú nyitva tartással várjuk eredetvizsgálatra megrendelőinket. Akár bankkártyával is kifizetheti eredetvizsgájának árát. Az eredetvizsgáló állomás jól megközelíthető a XI., XII. és XXII. kerületből is, ezért ajánljuk e kerületekben lakók, dolgozók részére. A vizsgálat ideje alatt, mely körülbelül 30 percig tart, kulturált ügyfélvárónkban vagy a szomszédos büfében várakozhatnak megrendelőink. Az ügyfélváróban Wi-Fi elérhető igény esetén. Budapest 1116 Kondorosi út 2/a B épület | (1) 481 9069

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Budapesten a XI, kerületben a Hunyadi János, Kondorosi út kereszteződésében 2010 április elseje után is végzünk eredetiségvizsgálatot. Elsősorban XI. kerületi (Lágymányos, Albertfalva, Kelenvölgy, Kelenföld,Új-Buda) megerendelőinkre számítunk, de a XXII. kerületi (Budafok, Budatétény, Nagytétény) és a XII. kerületi ügyfelek számára is könnyen elérhető telephelyünk. Honlapunkon megtalálja az eredetiségvizsgálat hatósági díj tájékoztatót is. Állapotfelmérést is végzünk nettó 7000 Ft-ért.

Eredetvizsga Budapest

Eredetvizsga Budapest

Eredetvizsga Budapesten, 4 különböző kerületben. Budán a III., XI. és XXII., Pesten pedig a VII. kerületben. Minden állomáson elvégezhető személygépkocsik, motorkerékpárok, kis tehergépkocsik, utánfutók, quadok eredetvizsgája. A XI. kerületben pedig minden járműre végezhető eredetvizsga, legyen szó akár teherautóról, lakókocsiról, buszról. Ezen az állomáson reggel 8 és este 7 között végzünk eredetvizsgát, aminek árát akár bankkártyával is ki tudja fizetni. Eredetvizsga hétvégén is megoldható a XI. és a III.kerületi eredetvizsga állomáson.

Eredetvizsga Budapest Belváros

Eredetvizsga Budapest Belváros

Eredetiségvizsgálat Budapest Belvárosában a VII. kerület Holló utca 6. mélygarázsában. Az eredetiségvizsgáló állomás az V., VI. és VII. kerület találkozásánál, a Deák tér közelében található. Vizsgálható járművek: motorkerékpárok, személygépkocsik, kis tehergépkocsik, utánfutók, quadok. Telefonos bejelentkezés szükséges: 06-20-374-0748. A vizsgáló állomás az autómosóval azonos szinten található. A vizsgálható kategóriákon belűl sajnos azokat a járműveket nem tudjuk vizsgálni, melyek szélessége vagy magassága meghaladja a 250 cm, mert az eredetiségvizsgáló állomás bejáratán nem férnek be. A mélygarázsba történő behajtás ingyenes az eredetiségvizsgálatra érkezők részére. Maga az eredetiségvizsgálat 30-40 percet vesz igénybe, de van rá lehetőség, hogy a vizsgálatot a megrendelő távollétében végezzük el, majd a vizsgálat végeztével a parkolóban díjmentesen tudjuk tárolni a járművet, a megrendelő visszaérkezéséig. Az eredetiségvizsgáló állomással azonos szinten található egy autómosó is, ahol autóját lemosathatja, kitakaríttathatja.

Eredetvizsga, átírás ügyintézés

Eredetvizsga, átírás ügyintézés

Mobil eredetiségvizsgálat akár azonnal is, átírás ügyintézés 1 napos határidővel vállalunk Budapesten és környékén ingyenes helyszíni kiszállással akár az Ön otthonában illetve munkahelyén is! Vállalunk még a helyszínen biztosítás kötést a leginkább megfelelő Biztosítónál! A szerződöt Alkusz cégünk segitségével keressük meg a legolcsóbb vagy az önnek a legjobb biztosító cég ajánlatát! Állapotfelmérést vállalunk banki gépjármű hitelekhez!

Eredetvizsgálat Csepel

Eredetvizsgálat Csepel

A csepeli MJ-Car BMW szervíz elsősorban BMW és Mercedes gépkocsik és haszongépjárművek szerelésével foglalkozik, de magától értetődően egyéb márkák javítását elvégzik. A szerviz számtalan alkatrésszel rendelkezik, köztük utángyártott, bontott, stb; igény szerinti beszereléssel. Szerviztevékenység mellett műszaki vizsga és eredetiségi vizsgálat lebonyolítása is a vállalat tevékenységi körébe tartozik.

Hirdetés
Ezerbiztos.hu

Ezerbiztos.hu

Biztosítók ajánlatai egy helyen. Egyszerűen, pár perc alatt kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot, és rögtön meg is kötheti azt. A díjszámításhoz nem szükséges regisztráció! Az aláírt alkuszi megbízás után elektronikus (e-mail) kötvényküldés! Online megoldások - otthonról, kényelmesen. Több tucat társaság, - több ezer ajánlatából - a leginkább megfelelő lehetőséget segítünk kiválasztani, hogy az optimális biztonság a mindennapok része lehessen. Tevékenységünk a szakmai tudásra és tapasztalatra épülő minőségi ügyfélkiszolgálásra, a személyes tanácsadásra összpontosít. Minden helyzetben, mindenkor tisztelt ügyfeleink rendelkezésére állunk. A szakma iránti elhívatottságunk, vezetői és biztosításszakmai gyakorlatunk jelentenek garanciát Ügyfeleinknek, hogy minden igényükre megkeressük a piacon elérhető legjobb ár-érték arányú biztosítást, legyen szó a biztosítási terület bármely szegmenséről. Az Ön megbízása alapján, Önt képviseljük! Független biztosításközvetítőként, az Ön megbízása alapján, a biztosítók, pénzintézetek bármely termékét közvetíthetjük, eltérően a biztosítók függő biztosításközvetítőként regisztrált saját ügynökeitől. Felmérjük az igényeit, majd megkeressük a piacon található -az Ön számára- legjobb ajánlatokat.

Fényezés vastagság mérő

Fényezés vastagság mérő

PintCheck Festékvastagságmérő - egyszerű és pontos A PaintCheck gyors, sérülésmentes, pontos festékréteg vastagságmérést biztosít acél és nem ferromágneses (pl. aluminium) hordozón egyaránt. A PaintCheck rétegvastagságmérővel nem csak a festés vastagsága mérhető meg. Szintén felmérhetőek a festék feletti bevonatok, illetve a glettelt területek. Amikor a rétegvastagság meghaladja a gyári fényezés szokásos értékét, az egyértelművé teszi az utólagos javítások, újrafényezés tényét. Mindez bármilyen sérülés nélkül megmérhető - nem maradnak karcolások, nincs szükség utómunkára. Ez úgy lehetséges, hogy a PaintCheck mérőfeje kétféle mérési eljárás alkalmazására is képes - egyaránt használja a mágneses és az örvényáramos mérési elvet (DIN EN ISO 2178 és 2360). Mindkettő egyformán pontos eredményeket biztosít, akár a legvékonyabb mérendő festékréteg esetén is, acél, aluminium, és egyéb fém karosszérián egyaránt. A PaintCheck automatikusan választja ki a szükséges eljárást - csak helyezze a műszert a felületre, és már le is olvasható az eredmény. Nincs gyorsabb, egyszerűbb, és univerzálisabban alkalmazható eszköz a piacon. Ideális választás: Autó kereskedőknek Fényező, festő műhelyek

Festékréteg mérő készülékek

Festékréteg mérő készülékek

Festékréteg mérő készülékek Bruttó 25.500.-Ft-tól 180.000.-Ft-ig Acél és alumínium ( Mágnesezhető és nem mágnesezhető ) alapfelületre alkalmas rétegvastagság mérő készülék típusok: Elmatronic 2 in 1, Elmatronic FN Mod:123, Elmatronic F/NF, Elmatronic F/NF Ext., CMI 150 Kizárólag acél alapfelületre alkalmas típus: Elmatronic F Különböző mágnesezhető és nem mágnesezhető fém (acél, rozsdamentes acél, alumínium, réz, bronz stb. ) alapfelületekre felvitt nem mágnesezhető bevonatok (festék, papír, kerámia, üveg, horgany, réz, cink, kadmium stb.) vastagságának mérésére alkalmas festékréteg vastagság mérő készülékek. Alkalmazási területek: Járműipar Új és használtautó kereskedések Gépjármű és kárfelvevő irodák Eredetiség vizsgáló állomások Fényező, festő műhelyek Fémszerkezet gyártó üzemek Minőségellenőrzés

Gépjármű átiratás és költségei

Gépjármű átiratás és költségei

Pótkocsi tulajdonjogának megszerzéséért, ha a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege a 2500 kg-ot nem haladja meg, 9000 forint, minden más esetben 22 000 forint illetéket kell fizetni. A gépjármű és pótkocsi haszonélvezeti jogának megszerzésekor fizetendő illeték összegét úgy kell kiszámolni, hogy a tulajdonszerzés szabályait a vagyoni értékű jog értékének megállapítására vonatkozó szabályokkal együtt alkalmazzák. Ha gépjármű és pótkocsi tulajdonjogának meghatározott hányadát szerzi meg valaki - ideértve a haszonélvezeti jog szerzését is - a megszerzett hányadra arányosan eső illetéket kell fizetni . A gépjármű és a pótkocsi meghatározása Gépjármű minden olyan közúti szállító- vagy vontatóeszköz, amelyet beépített motor hajt, és amelynek nyilvántartásba vétele jogszabály alapján kötelező. Nem tartozik ebbe a körbe a mezőgazdasági vontató, az önjáró vagy vontatott munkagép, a lassú jármű és a segédmotoros kerékpár . Az illetékfizetés szempontjából pótkocsinak minősül minden olyan jármű, amely gépjárművel történő vontatásra készült, a teher- és sátras utánfutó, a félpótkocsi, a lakópótkocsi, melynek a közlekedésben való részvételét jogszabály hatósági nyilván

Gyors-kölcsön.eu Pénzügyi portál

Gyors-kölcsön.eu Pénzügyi portál

Pénzügyi szolgáltató. Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt ingyenes pénzügyi tancásadást nyújtunk, regneteg jónevű biztosítóval, és bankkal állunk kapcsolatban, ügynökeink várják megkeresését. Nem kerül semmibe. Cégünk több, mint 25 különböző bank, biztosító, és pénzintézet szolgáltatásai közül választja ki Önnke a legmegfelelőbbet. Éljen a lehetőséggel.

Használtan vásárolt gépjárművek állapotfelmérése!

Használtan vásárolt gépjárművek állapotfelmérése!

Állapotfelmérés - vásárlás előtti átvizsgálás! Használtan vásárolt gépjárművek állapotfelmérése! Amennyiben úgy döntünk, hogy használtan vásárolunk gépjárművet, kockázatot vállalunk! Egy dolgot nem szabad elfelednünk használt gépkocsi vásárlásakor! A használt autó soha nem lehet új, tehát engednünk kell a minőségből egy kedvezőbb ár érdekében. Autójának teljes (megbontés nélküli) átvizsgálást egy órán belül elvégezzük! Rendelkezünk különféle mérő, ellenörző berendezéssel, amivel szinte teljes körű tájékoztatást tudunk adni a gépjármű előéletéről és a várható javítások költségeiről. A vizsgálat után tájékoztatjuk az autón történt javításokról és műszaki problémákról. Az állapot vizsgálat menete: Előzetes szemrevételezés Megvizsgáljuk szemrevételezéssel, hogy milyen külső sérülések keletkeztek az autón: Szélvédők,- tükrök,- karosszéria elemek,- ajtóhézagok,- gumiabroncs,- alváz,- állapotvizsgálata, valamint megvizsgáljuk a víz és olajfolyásokat. Ezen adatokból, már sok mindenre lehet következtetni. Festékréteg vastagság vizsgálat: Rendelkezünk festékréteg vastagság vizsgálóval, és ennek segítségével megtudjuk mondani a gépjármű karosszéria elemei közül .........

Használtautó

Használtautó

Műszaki vizsga - Műszaki vizsgáztatás azonnal megvárható, Nézze meg most a forgalmi engedélyét! Amennyiben műszaki vizsgája lejárt vagy a közeljövőben lejár azonnal hívjon és segítünk. 2010. Január óta a környezetvédelmi vizsgálattal együtt. Autó átírás - Teljes körű okmányirodai ügyintézés, gépjárműátírás, üzembentartói engedély intézése, a gépjármű forgalomból végleg vagy ideiglenes kivonása, műszaki vizsga beírása forgalmi engedély cserével, rendszámtábla hatósági jelzés cseréje. Használt-autó vásárlás - A vevő által megjelölt szervizben való átvizsgálás, futómű ellenőrzés és motordiagnosztika is lehetséges, hogy a szakértői vizsgálat dönthesse el vásárlásának helyességét. Telephelyünkön mindig rendelkezésre áll egy festék rétegvastagság mérő, amivel az autó korábbi sérüléseit megállapíthatjuk. Autóhitel - Autó hitel ügyintézés, több finanszírozó versenyképes ajánlataival. Rendkívül gyors és rugalmas ügyintézés, akár a jóváhagyott hitelszerződés is megvárható. Hozott vagy saját autó hitelügyintézése, akár online programunk segítségével. Kötelező biztosítás - Teljes körű kötelezőbiztosítás ügyintézés Magyarország összes biztosítójával, weboldalunkon online is köthető. Casco és utasbiztosítások teljes választéka. Karbantartjuk kötelező biztosítását, évforduló lejártakor értesítjük a következő időszak legkedvezőbb tarifáiról. Műszaki vizsga - Műszaki vizsgáztatás azonnal m

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

A HegronCar autószerviz ∓Drift Team két évtizede szolgálja ki partnereit az autótechnika, -szerelés és -vizsgáztatás területén. E szakma a teljeskörű bizalomra épül. A 9. kerületben található HegronCar ∓Drift Team kiváló szakemberekből álló fiatalos csapattal biztosítja a megbízható, precíz munkavégzést, és egyúttal a bizalmat partnerei számára a gépjármű megfelelő vizsgáztatása és műszaki állapota érdekében. A HegronCar megújult weboldalára látogatva megtekintheti szolgáltatásaikat, kedvezményeiket, emellett lehetőség van online árajánlat kérésre is. A Drift Team foglalkozik a versenyautók építésével és átalakításával, mely mára nemcsak munkájukká, hanem szenvedélyükké is vált. Weboldaluk frissítése arra szolgál, hogy csapatukban ügyfelei számára megbízható partnerre találjanak és segítségükre legyenek gépjárművük javításában, tuningolásában vagy vizsgáztatásukban. Ügyfeleik visszatérése és bizalma adja számukra az elismerést. Keresse fel a HegronCart, hogy autója a legbiztosabb kezekbe kerüljön!

Tuti menü