Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredetiségvizsgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Budakeszin - Eredetiségvizsgálat [2. oldal]
részletek »

Eredetiségvizsgálat képes leírás: Budakeszin - Eredetiségvizsgálat [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eredetisegvizsgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
Budakeszin motor,autó vizsga

Budakeszin motor,autó vizsga

Személygépkocsi,motorkerékpár,utánfutó és kisteherautót(3,5t-ig)műszaki és eredetiség vizsgára való felkészítést és vizsgáztatását vállaljuk.Gyors szervizünkben a felmerülő problémákat azonnal orvosolni is tudjuk.Vállalunk még:fék-futómű állítást,fényszóró beállítását,fék erősséget,motordiagnosztikát,biztosítás kötést.Míg várakozik megtekintheti motor és autó kínálatunkat.

Capture mikrokamera

Capture mikrokamera

Színes mikrokamera rendszerek on-line vizsgálathoz és képrögzítéshez A CAPTURE v.1 típus 38x34 mm-es, a v.2 típus 38x40 mm-es, a v.3 típus 30x30 mm-es üregek vizsgálatára használható. A mikrokamera alkalmas normál és makro felvételek készítésére 0 - végtelen tartományban. CAPTURE v.1 és v.2 típusoknál beépített lámpa is segíti a vizsgálatot. Az analóg videó jel megjeleníthető számítógép monitoron vagy televízió képernyőn. A digitális feldolgozáshoz szükség van egy videó bemenettel rendelkező videó kártyára (opció). Az analóg feldolgozáshoz szükség van egy asztali videó felvevőre és egy televízió készülékre. A videokártya és program alkalmas kompozit vagy S-videó jel fogadására, teljes képernyőn történő megjelenítésére, valamint maximum 1024 x 768 felbontásban JPEG formátumban történő képrögzítésre. Az összes Capture mikrokamera típus kiegészíthető egy színes 2,5" LCD kijelzővel. Az LCD kijelző kialakítása történhet a vezérlő panellal egybeépítve vagy önállóan a kamerához csatlakoztatva. Az LCD kijelzővel felszerelt mikrokamera alkalmas közvetlenül a vizsgálati pont melletti kép megjelenítésére. Ez abban az esetben előnyös, ha a vizsgáló nem megfelelően látja a számítógép monit

CASCO biztosítás? Segíthetünk?

CASCO biztosítás? Segíthetünk?

CASCO biztosítás (Citroen márkájú gépjárműre) Számolja ki most Citroen gépjárművére CASCO csomagjainkat és kösse meg biztosítását online, percek alatt! CASCO kalkulátor programunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, hogy az Ön Citroen gépjárművére milyen CASCO csomagokat tudunk kínálni. CASCO ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy különböző szolgáltatásokat tartalmazva figyelemmel legyünk anyagi lehetőségeire is. Számoljon, mert csomagjaink között Ön is megtalálja a megfelelőt! használt, új és finanszírozott Citroen gépjárműre is CASCO gyermek kedvezmény CASCO limit kedvezmény választható csomagok (törés CASCO, lopás CASCO)

Digitális vastagságmérő

Digitális vastagságmérő

Szállítunk műhelyfelszereléseket, autótechnikát, kompresszorokat, csiszológépeket és csiszolórendszereket, manipulációs technikát, homokfúvó rendszereket, fa- és fémmegmunkáló gépeket. A készülékkel ferromágneses és nem ferromágneses anyagokon lehet megmérni a különböző bevonatokat. A készülékhez két szonda tartozik. A beépített kombinált szondával mágneses indukció elvén lehet megmérni a ferromágneses anyagokon a nem mágnesezhető anyagok (pl. festékek, gumi, Al, Cr, Cu stb.) rétegvastagságát, és örvényáram módszerrel lehet megmérni a nem áramvezető rétegek (gumi, festék, műanyag stb.) vastagságát az áramvezető anyagok felületén (Al, sárgaréz, nem mágnesezhető rozsdamentes acél stb.). Mérési terjedelem 0 - 1 250 μm, osztás 0,1/1 μm, pontosság &lusmn; 2,5 μm, min. mérhető felület 6 mm, tápellátás 4 × AAA 1,5 V elemmel (elemlemerülés kijelzés). A készülékhez kalibráló készlet is tartozik.

Elmatronic BLUETOOH  mérők KÖKIR és KERT rendszerhez

Elmatronic BLUETOOH mérők KÖKIR és KERT rendszerhez

NKH által engedélyezett elmatronic digitális festékréteg mérő készülékek vezeték nélküli BLUETOOTH adatátvitellel KÖKIR és KERT rendszer INTERFACE programmal. Rendkívül felhasználóbarát megoldásokkal, automatikus alapanyag felismerés, kijelző háttérvilágítás, hangvezérlés funkcióval. Az elmatronic F/NF EXT. BLUETOOTH digitális rétegvastagság mérő készülék és a KÖKIR KERT rendszerhez illeszkedő elmatronic INTERFACE program segítségével a vizsgálati idő és adminisztráció lényegesen lerövidül. Ár: 129.000.-Ft+25% Áfa ( 200.-Ft/USD árfolyamon kalkulálva! ) Amennyiben kérése van, hívjon a 06209453693 telefonszámon, vagy írjon e-mailt a herbil@t-online.hu címre.

Eredetiségvizsga

Eredetiségvizsga

Eredetiségvizsgálat gyorsan, eredetvizsga azonnal, eredetiség vizsga a 13-14 XIII-XIV. kerületben angyalföldön és zuglóban Az eredetiségvizsgálat olyan hatósági eljárás, amely ahhoz szükséges, hogy a jármű új tulajdonosa nyilvántartásba vetethesse járművét. Az eredetiségvizsgálatot a Kormány Hivatallal szerződést kötött szervizek végezhetik csak. A hatósági eljárásért a gépjármű kategóriájától függő igazgatás szolgáltatási díjat kell fizetnie. ide kattintva megtekintheti árainkat ! Az eredetiségvizsgálatot igénylő személynek a vizsgálat befejeztével, a határozatot oda is adjuk egyből.

Eredetiségvizsgálat

Eredetiségvizsgálat

Üdvözöljük eredetiségvizsgálat honlapunkon! Cégünket 2008-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a gépjárművek tulajdonosváltásával kapcsolatos ügyintézésekben (eredetiségvizsgálat, mobil eredetiségvizsgálat, biztosításkötés, átírás) megrendelőinknek segítséget nyújtsunk. Az eredetiségvizsgálat 2001-től 2008-ig a Caralex Kft segítségével történt . Megrendelőink jellemzően stabil alapokon nyugvó márkakereskedések, de magánszemélyek eredetiségvizsgálat megrendelésit is igyekszünk az elvárható legmagasabb színvonalon teljesíteni. Bár olykor megkérdőjelezik az eredetiségvizsgálat szükségességét, tényként állapítható meg, hogy az eredetiségvizsgálat bevezetése óta az autólopások száma jelentősen csökkent. Eredetiségvizsgálat során eredetiségvizsgáló kollégáink már szűrtek ki számos olyan autót, melyen az elsődleges azonosítót (alvázszámot) meghamisították, így próbálták értékesíteni. Az eredetiségvizsgálat során nem csak a jármű azonosítóinak eredetisége kerül megállapításra, hanem a Metalelektro Kft korszerű műszereinek köszönhetően, feltárhatóak a jármű korábbi karosszéria sérülései, illetve javításának szakszerűségéről is tud nyilatkozni az eredetiségvizsgáló. Banki finanszírozáshoz is készítünk független állapotfelmérést , melynek ára 7.000 Ft + ÁFA, azaz bruttó 8.400 Ft. Az okmányirodai ügyintézést a Lexporter Kft végzi 2006 óta. Átírással, eredetiségvizsgálattal kapcsolatos kérdésekben tájékozódjon oldalainkon, vagy írjon e-mailt, ha nem találta meg a választ.

Eredetiségvizsgálat - Amit tudni érdemes!

Eredetiségvizsgálat - Amit tudni érdemes!

Cégünket 2001-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a gépjárművek tulajdonosváltásával kapcsolatos ügyintézésekben (eredetiségvizsgálat, mobil eredetiségvizsgálat, biztosításkötés, átírás) megrendelőinknek segítséget nyújtsunk. Bár olykor megkérdőjelezik az eredetiségvizsgálat szükségességét, tényként állapítható meg, hogy az eredetiségvizsgálat bevezetése óta az autólopások száma jelentősen csökkent. Eredetiségvizsgálat során eredetiségvizsgáló kollégáink már szűrtek ki olyan autót, melyen az elsődleges azonosítót (alvázszámot) meghamisították, így próbálták értékesíteni. Az eredetiségvizsgálat során nem csak a jármű azonosítóinak eredetisége kerül megállapításra, hanem a Metalelektro Kft. korszerű műszereinek köszönhetően, feltárhatóak a jármű korábbi karosszéria sérülései, illetve javításának szakszerűségéről is tud nyilatkozni az eredetiségvizsgáló. Megrendelőink jellemzően stabil alapokon nyugvó márkakereskedések, de magánszemélyek eredetiségvizsgálat megrendelésit is igyekszünk az elvárható legmagasabb színvonalon teljesíteni. CARALEX KFT. - EREDETISÉGVIZSGÁLAT

Eredetiségvizsgálat 2. kerület

Eredetiségvizsgálat 2. kerület

Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével végezhet gépjármű eredetiség vizsgálatot, amelyhez felelősségbiztosítással rendelkezünk. Az eredetiségvizsgálat a közúti járművek tulajdonos váltásakor kötelezően előirt tevékenység, amelyet a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiválasztott cégek, jóváhagyott technológiákkal végeznek, illetve végeztetnek. Az eredetvizsgálat célját és annak teljesülését illetően az eredetvizsgáló technológiák és helyek között érdemi különbség (minden híresztelés ellenére) nincs. A megbízható eredmény inkább a felülvizsgáló lelkiismeretes munkájától, mint az alkalmazott technológiától függ. Azaz a különböző cégek, különböző eredetvizsgáló partnereinél kiadott igazolások egyenértékűek. A eredetvizsgálat célja a jármű eredetivel azonos 'eredeti' állapotának felülvizsgálata és igazolása. Minden jármű alvázszáma adott, egyértelműen meghatározott és dokumentált kivitelt (szín, karosszéria, motor, ülések, szélvéd?, stb...) jelent. Ennek ellenőrzésére a járművön több helyen, több fajta technológiai, technikai azonosító 'jegy' található, amelyek megléte és változatlansága igazolja az eredetiség állapotot. Különböző nagyobb javítások, összeépítések, fődarab cserék során ez az állapot megváltozik, amely a jármű bizonytalan eredetiség, esetenként az eltérés függvényében tudatos manipulálására (pl. lopott gépkocsik tisztára mosása) utal. Az utóbbi esetben a eredetiségvizsgáló állomásnak jelentési kötelezettsége van a hatóság felé. Az eredetiség vizsgálat a Nemzeti Közlekedési Hatóság által előírt és ellenőzött gépjárműszakértői tevékenység, amelynek ügyvitelét, adminisztrációját egyértelműszabályok rögzítik. 2004. július 1-ét követően bármely természetes személy kérheti az eredetiségvizsgálatot.

Hirdetés
Eredetiségvizsgálat Belváros - V., VI.,VII. kerület

Eredetiségvizsgálat Belváros - V., VI.,VII. kerület

Eredetiségvizsgálat a Deák tér közelében, az V., VI. és VII. kerület találkozásánál a Holló utca 6. mélygarázsában. Eredetiségvizsga személygépkocsikra, motorkerékpárokra, kis tehergépkocsikra, utánfutókra. Az eredetvizsgálat elvégzéséhez szükséges a telefonos bejelentkezés a 06-20-374-0748-as telefonszámon.

Eredetiségvizsgálat Bp. XI. kerület, Dél-Buda

Eredetiségvizsgálat Bp. XI. kerület, Dél-Buda

Eredetiségvizsgálat Budapest déli kerületeiben. Fix állomásunk a XI. kerület jól megközelíthető pontján a Hunyadi János út és Kondorosi út kereszteződésében található a Bermű Telep B épületében. Eredetiségvizsgáló kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, gyorsan, hatékonyan végzik munkájukat. A vizsgálat ideje alatt kultúrált ügyfélvárónkban lapozhatja az elhelyezett folyóiratokat, vagy a szomszédos büfében ehet, ihat kedvére valót. Nyitva tartás hétfőtől péntekig reggel 7-től este 7-ig. Cégünk minden járműkategória vizsgálatát meg tudja oldani. Banki finanszírozáshoz független állapotfelmérést a Metalelektro Kft rendszerén keresztül tudunk végezni.

Eredetiségvizsgálat Budafok

Eredetiségvizsgálat Budafok

Eredetiségvizsgálat XXII. kerületben, Budafok központjában, a Promontor Udvar Üzletház mélygarázsában. Eredetvizsga első sorban Budafok-Tétényben élők, dolgozók részére. Az eredetiségvizsgáló állomás különlegessége, hogy a XXII. kerületi Okmányiroda szintén a Promontor Udvar Üzletházban talált új otthonra, így a lehető legközelebb található egymáshoz az eredetvizsgálat és az átírás helyszíne. Telefonos bejelentkezés minden esetben szükséges a (20) 226 2650-es telefonszámon.

Eredetiségvizsgálat Budapest III. kerület-Óbuda

Eredetiségvizsgálat Budapest III. kerület-Óbuda

Eredetiségvizsgálat Budapest III. kerületében a Benedek Elek utca 14 szám alatt, Óbudán, a Kaszás-dűlő lakótelep közelében. Telefonos bejelentkezés a +36-20-226-2456-os számon lehetséges. Az eredetiségvizsgáló állomáson vizsgálható járműkategóriák: motorkerékpár,quad,személygépkocsi,kis tehergépkocsi 3,5 t-ig, utánfutó, lakókocsi. Nálunk megkötheti járműve biztosítását, kérésére elvégezzük az átíratást. Banki finanszírozáshoz is készítünk állapotfelmérést.

Eredetiségvizsgálat Budapesten és Gödöllőn

Eredetiségvizsgálat Budapesten és Gödöllőn

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a mobil eredetiségvizsgálat területén Budapesten, Gödöllőn és 20 km-es vonzáskörzetben, teljeskörü jármű ügyintézés, okmányirodai átírás, kötelező biztosítások kötése,hitelügyintézés, szaktanácsadás. Eredetiségvizsgálat - Hol is történik? Eredetiségvizsgálat ingyenes helyszini kiszállással Budapesten, Gödöllőn és 20 km-es vonzáskörzetben, teljeskörű jármű ügyintézés, okmányirodai átírás, kötelező biztosítások kötése,hitelügyintézés, szaktanácsadás, jármű állapotfelmérés bankok részére, igazságügyi járműszakértés, értékmeghatározás. 10 éves szakmai háttérrel, eredetiségvizsgáló szakoktatói múlttal, 3 mobil eredetiségvizsgáló járművel állunk megrendelőink szolgálatára. A megvásárolt járműve átiratásához nem kell egy lépést sem tennie - mi mindent elintézünk Ön helyett a lakhelyén vagy a munkahelyén!

Eredetiségvizsgálat Dél-Buda, XI., XII., XXII. kerület

Eredetiségvizsgálat Dél-Buda, XI., XII., XXII. kerület

Eredetiségvizsgálat Dél-Budán élő, dolgozók részére. Az eredetvizsgálatot minden járműre el tudjuk végezni. Nyitvatartásunk munkanapokon reggel 7 és este 7 között biztosítja az eredetvizsga elvégzését. A vizsgálat ideje alatt kultúrált ügyfélvárónkban olvashatja magazinjainkat, vagy a szomszédos büfében csillapíthatja étvágyát, szomját. Az eredetiségvizsga elvégzése a XI. kerület Hunyadi János út 1. számnál található B épületben történik. Ügyfeleink kényelme miatt lehetőség nyílik a bankkártyás fizetésre is.

Eredetiségvizsgálat és okmányirodai ügyintézés

Eredetiségvizsgálat és okmányirodai ügyintézés

Eredetiségvizsgálat, teljes okmányirodai ügyintézés a legrövidebb határidővel! Tel:06203110282 , valamint banki állapotfelmérés! Telephelyünk: Szigetszentmiklós II. Rákóczi Ferenc út 32 /Leshegyi rádiótorony lábánál az M0-ás mellett/ , könnyen megközelíthető: Szigetszentmiklós, Halásztelek, XXII.ker, XXI.ker, Budafok, Nagytétény, Csepel Oldalak (menü) * Eredetiségvizsgálat * Átírás okmányirodai ügyintézés * Banki állapotfelmérés * Elérhetőségeink * Saját honlap készítés Regisztráció * Honlap szerkesztés Bejelentkezés Linkek.IN linkmegosztó Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com Share Add a Startlaphoz Weboldal bejelentése Szabálysértő honlap? Kérünk, jelentsd be! Ügyfélszolgálat HuPont.hu Ügyfélszolgálat Gadgets powered by Google Tisztelt Gépjármű tulajdonos! Köszönjük, hogy a mi eredetiségvizsgáló állomásunk honlapját választotta! Bencsik Tibor közlekedésgépész technikus, eredetiségvizsgáló Tel.: 06-203110282 Magyarországon gépjármű adásvétel esetén szükséges a gépjárműveket hatósági eredetiségvizsgálatra vinni. Ez a törvény vonatkozik a magánszemlyekre és a cégekre egyaránt. Mi ebben kívánunk Önnek segíteni! Valamint az okmányirodai sorbanállástól is megkíméljük Önt! Ha már egyszer kötelező nehézségekről van szó, mi ezt megpróbáljuk Önnek leegyszerűsíteni és gördülékenyen megoldani. Akár mobilitással is!!!

Eredetiségvizsgálat gyorsan XV.ker

Eredetiségvizsgálat gyorsan XV.ker

Budapesten XV.kerületben, eredetiségvizsgálat, eredetvizsga gyorsan, személygépkocsik, utánfutók, motorkerékpárok, kistehergépjárművek. Biztosítás kötés és átírás ügyintézés, autókozmetika is!!Az eredetiségvizsgálat feladata a gépjárművek egyedi azonosítói (alvázszám, motorszám, rendszám) és az okmányai eredetiségének roncsolásmentes megállapítása, mely eredetiségvizsgálat során részletesen meghatározott előírások és követelmények szerint végrehajtandó lépésekből áll az eredetiségvizsgálat.

Tuti menü