Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredetiségvizsgálat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Eredetiségvizsgálat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: eredetisegvizsgalat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
 Eredetiségvizsgálat 16.ker

Eredetiségvizsgálat 16.ker

Eredetiség vizsgálat hatósági ára: Az árlista érvényes 2007.05.01.-től. Személygépkocsik eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Kis kategória (1400 cm3 hengerűrtartalomig) 17.000 Ft b) Közép kategória (1400 - 2000 cm3 hengerűrtartalomig) 18.500 Ft c) Nagy kategória (2000 cm3 hengerűrtartalomtól) 20.000 Ft Motorkerékpárok eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) 500 cm3 hengerűrtartalomig 15.500 Ft b) 500 cm3 hengerűrtartalom felett 17.000 Ft Tehergépkocsik eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Kis tehergépkocsik (megengedett legnagyobb össztömeg 3,5 t-ig) 20.000 Ft b) Tehergépkocsik (megengedett legnagyobb össztömeg 3,5 t - 7,5 t-ig) 21.000 Ft c) Tehergépkocsik (megengedett legnagyobb össztömeg 7,5 t felett) 22.000 Ft Autóbuszok eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Szállítható személyek száma 20 főig 21.000 Ft b) Szállítható személyek száma 20 fő felett 22.000 Ft Mezőgazdasági vontató, lassú jármű eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díj: Díj Mezőgazdasági vontató, lassú jármű 20.000 Ft Pótkocsi eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Könnyű pótkocsi (750 kg-ig) 16.000 Ft b) Nehéz pótkocsi 17.500 Ft c) Különleges pótkocsi 19.000 Ft Cégünk, az Aktív Kft. 15 éve foglalkozik gépjármű eredetiségvizsgálattal.

 Műszaki vizsga azonnal!

Műszaki vizsga azonnal!

Célunk az ügyfelek maradéktalan és teljeskörű kiszolgálása bármilyen gépjárművel kapcsolatos problémát megpróbálunk a legjobb tudásunk szerint megoldani. Szolgáltatásaink: - műszaki vizsgáztatás 3,5 tonnáig - előzetes műszaki vizsgára átvizsgálás - vásárlás előtti állapotfelmérés - gépjármű eredetiségvizsgálat - autóüveg fóliázás - gépjármű biztosítás, Casco - gépjármű ügyintézés (átírás, stb.) Telefonszámaink: Műszaki vizsgára jelentkezés, szervíz 06-70-9311-99 5 06-30-3603-562 Eredetiség vizsgálatra jelentkezés 06-20-4542-740 06-20-9 742-656 (06-1)4095-004 Autóüveg fóliázásra jelentkezés 06-30-6861-644 06-30-9 243-168 Címünk 1162 Budapest, Szlovák út 79.

2 milliárdos adócsalás jutalma 340 millió osztalék

2 milliárdos adócsalás jutalma 340 millió osztalék

Az Eclipse Zrt tulajdonosai 340 millió osztalék kifizetését hajtották végre tulajdonosai részére, miközben az Ügyészség nyomoz 2 milliárdos adócsalás ügyében, ami egyébként 8 Milliárdos pénzmosással valósult meg. Vajon hogy lehet, hogy a cég számlája mégsincs zárolva? Kik állhatnak az Eclipse mögött?

A erdetiségvizsgálat

A erdetiségvizsgálat

Szükséges okmányok Eladás esetén: Forgalmi engedély Meghatalmazás, ha nem a tulajdonos kéri a vizsgálatot Vétel esetén: Forgalmi engedély Adás-vételi szerződés Meghatalmazás, ha nem a tulajdonos kéri a vizsgálatot Külföldről behozott gépjármű esetén: Műszaki adatlap Származás ellenőrzési határozat Külföldi forgalmi engedély Külföldi adás-vételi szerződés Meghatalmazás, ha nem a tulajdonos kéri a vizsgálatot Cég esetén: Forgalmi engedély Adás-vételi szerződés (vétel esetén) Aláírási címpéldány Meghatalmazás (ha nem az aláírásra jogosult kéri a vizsgálatot) Hatósági előzetes eredetiségvizsgálat során kiállított okmányok: Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2006. január 31-től megváltozott az előzetes eredetiségvizsgálat elvégzésének rendje. Az eredetiségvizsgálatot végző állomásokon a járművek adatainak és kísérő okmányainak hiteles adatfelvételezése történik. Az eredetiségvizsgálat eredményét a Központi Adatfeldolgozó, Választási és Nyilvántartó Hivatal állapítja meg, a vizsgáló által közölt és a nyilvántartásokból lekérdezett adatok összevetésével. A vizsgálat eredményét tartalmazó HATÁROZATOT a Kérelmező postán kapja meg vagy az illetékes okmányirodában veheti át a kérelmen megjelöltek szerint. A vizsgáló állomáson az alábbi dokumentumok kerülnek kinyomtatásra a központi informati

A nemzetközi zöldkártyáról

A nemzetközi zöldkártyáról

A nemzetközi zöldkártyáról Ha Ön autóval utazik külföldre, a nemzetközi gépjárműforgalomban igazolnia kell a kötelező gépjármű-biztosítási fedezete meglétét. Ezt a gépjárműveinek üzembentartói a nemzetközi Zöldkártya rendszer keretében, a nemzetközi Zöldkártyával tudja igazolni. Ez az igazoló lap nem azonos a környezetvédelmi felülvizsgálatot igazoló, hasonló nevű zöldkártyával. A nemzetközi zöldkártya rendszerhez tartoznak: Európa országai, valamint Irán, Izrael, Marokkó, Tunézia. Nem tagjai a rendszernek a volt Szovjetunió utódállamai - Belorusszia, Észtország, Lettország, Litvánia, Moldávia és Ukrajna kivételével. A Zöldkártya Egyezmény egyes tagországaiban (lásd táblázat) ennél is egyszerűbb a helyzetünk, hiszen a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási fedezet meglétének igazolásául - a Zöldkártya helyettesítéseként - elfogadják az adott gépjárműre kiállított forgalmi rendszámot és a gépjárművön ovális mezőben külön elhelyezett 'H' országjelzést. Az Európai Unió tagországában kiadott forgalmi rendszámtáblák esetében az autókat az Európai Unió területén nem kell további külön országjelzéssel ellátni.

A Trans Holding Group Kft.

A Trans Holding Group Kft.

A Trans Holding Group Kft. bemutatása Cégünk 1996. február 1. -én alakult, alaptevékenysége a gépjármű eredetiségvizsgálat, ami komplex hatósági tevékenység, melynek során összehasonlításra és megvizsgálásra kerülnek a vizsgált jármű egyedi azonosító elemei (alvázszám, motorszám, rendszám) a gyári állapothoz, a kísérő okmányokhoz és a felelős hatóság központi nyilvántartásához képest. A vizsgálatot roncsolás mentes eljárással, internet alapú tudásbázisok és realtime, online informatikai hálózat támogatja. 2007. május 1.-óta a Trans Holding Group Kft. módosított vizsgálati technológiáját használja a Nemzeti Közlekedési Hatóság a gépjárművek integrált vizsgálata során. Az integrált vizsgálat a gépjárművek műszaki vizsgájának része. A gépjárművek eredetiségének megállapítására vonatkozó vizsgálat így a teljes magyarországi gépjárműállományra kiterjed. A cég minőségi munkára irányuló törekvésével és a piaci felhasználók igényeivel összhangban kialakítottuk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszerünket, mely szabvány korábbi változatának alkalmazását 2000. január 15-én kezdtük meg. A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az eredetiségvizsgál

Állapotfelmérés, eredetiségvizsgálat Budapest XI.

Állapotfelmérés, eredetiségvizsgálat Budapest XI.

Budapesten a XI, kerületben a Hunyadi János, Kondorosi út kereszteződésében 2010 április elseje után is végzünk eredetiségvizsgálatot. Elsősorban XI. kerületi (Lágymányos, Albertfalva, Kelenvölgy, Kelenföld,Új-Buda) megerendelőinkre számítunk, de a XXII. kerületi (Budafok, Budatétény, Nagytétény) és a XII. kerületi ügyfelek számára is könnyen elérhető telephelyünk. Honlapunkon megtalálja az eredetiségvizsgálat hatósági díj tájékoztatót is. Állapotfelmérést is végzünk nettó 7000 Ft-ért.

Átírás

Átírás

A gépjárművet új tulajdonosának ( a vásárlónak ) érvényes és hatályos '' Tulajdonjog átruházási szerződéssel'' kell megvásárolnia, amely 2012. jan. 1- től rögzíti a kilométeróra állást és annak leolvasási dátumát. A szerződést 4 eredeti példányban javasoljuk kitölteni, amelyek minden példányán az aláírások eredetiek, kijavításoktól, áthúzásoktól, egyéb oda nem illő adattól és elírástól mentesek. Az adásvételtől számított 15 napon belül az új tulajdonos KÖTELES átírni saját nevére a gépjárművet, egyéb esetben súlyos büntetést szab ki az adóhatóság! Az eladó átadja a gépjármű forgalmi engedélyét és törzskönyvét valamint tájékoztatja a vevőt az esetleges egyéb záradékokról, amelyek a gépjárművet terhelik (pl. fennálló vagy lejárt hitel, leasing, foglalás, kitiltás, kivonás stb.). Cégünknél elvégezzük az eredetiségvizsgálatot, biztosítás pultunknál választhat az összes magyar biztosító társaság kötelező felelősség és casco biztosításai közül, amelyet itt helyben meg is kötünk az Ön számára. Kollégánk elveszi a gépjármű átírásához szükséges okmányokat, az Ön számára pedig forgalmi engedély fénymásolatot biztosítunk, amellyel hazaviheti a gépjárművet vagy tetszés szerint zárt telephelyünkön eltároljuk az Ön számára extra költség nélkül. A kész forgalmi engedélyt irodánkban 1-2 munkanapon belül átveheti irodánkban vagy igény szerint házhoz szállítjuk.

Átírás és eredetvizsgálat gyorsan

Átírás és eredetvizsgálat gyorsan

Az árlista érvényes 2007.05.01.-től. Személygépkocsik eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Kis kategória (1400 cm3 hengerűrtartalomig) 17.000 Ft b) Közép kategória (1400 - 2000 cm3 hengerűrtartalomig) 18.500 Ft c) Nagy kategória (2000 cm3 hengerűrtartalomtól) 20.000 Ft Motorkerékpárok eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) 500 cm3 hengerűrtartalomig 15.500 Ft b) 500 cm3 hengerűrtartalom felett 17.000 Ft Tehergépkocsik eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Kis tehergépkocsik (megengedett legnagyobb össztömeg 3,5 t-ig) 20.000 Ft b) Tehergépkocsik (megengedett legnagyobb össztömeg 3,5 t - 7,5 t-ig) 21.000 Ft c) Tehergépkocsik (megengedett legnagyobb össztömeg 7,5 t felett) 22.000 Ft Autóbuszok eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Szállítható személyek száma 20 főig 21.000 Ft b) Szállítható személyek száma 20 fő felett 22.000 Ft Mezőgazdasági vontató, lassú jármű eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díj: Díj Mezőgazdasági vontató, lassú jármű 20.000 Ft Pótkocsi eredetiség-ellenőrzéséért fizetendő díjak: Díj a) Könnyű pótkocsi (750 kg-ig) 16.000 Ft b) Nehéz pót

Hirdetés
Átírási költség kalkulátor

Átírási költség kalkulátor

Az Átírási költség kalkulátor oldalon a leendő tulajdonos gyorsan kiszámolhatja - és részletesen láthatja - hogy a vásárlás után mennyibe kerül az autó átírása. Mindössze a lökettérfogatot kell megadni és már lehet is számolni. Ezen felül az oldalon külön megtalálható a motorkerékpárokhoz készített kalkulátor is.

Autó átírás menete!

Autó átírás menete!

Használt autót vásárolt? Nem tudja mi a teendő? Nem akar sok időt fordítani az ügyintézésre? Hívjon, levesszük válláról a terhet. Elvégezzük az eredetvizsgát, biztosítást kötünk, átíratjuk nevére autóját. Nem kell csekket töltenie, postán sorban állnia. Mi megtesszük Ön helyett. Oldalunkon Ön megtalálja az összes biztosító árajánlatát kalkulátor segítségével, szerződését meg is kötheti az összes elérhető kedvezménnyel. Számoljon velünk, és vegye igénybe a leggyorsabb online biztosítási alkusz szolgáltatásait is.

Autóátírás

Autóátírás

Autóátírás (új tulajdonos) Van szép új autója? Gratulálunk! Akkor nincs is más hátra, mint egy gyors autó átírás! okmányiroda, posta, sorbanállás... nem szeretné? megértjük! akkor bízza ránk! Baj lesz belőle, rossz helyre megy a súlyadó, cégautóadó, nem kap parkolási engedélyt, jobb ebbe nem is belegondolni... megmondjuk, pontosan mit szedjen össze, értemegyünk, délutánra már van is egy gyönyörű, zöld, műanyagbugyiba csomagolt, megfelelő névre szóló forgalmija... és mennyibe kerül mindez? Ilyet szeretne? Írjon nekünk!

Az eredetiségvizsgálat egész Európában csak nálunk köte

Az eredetiségvizsgálat egész Európában csak nálunk köte

Érdemes időben a forgalmiba kukkantani, ha nem akarunk egy külföldi nyaralás alkalmával pórul járni lejárt műszaki vizsga miatt autónkkal. A várakozási idő folyamatosan csökken, de elképzelhető, hogy egyes állomásokon még mindig egy hónapot kell várni a vizsgára.

Az eredetiségvizsgálathoz szükséges okmányok

Az eredetiségvizsgálathoz szükséges okmányok

Az eredetiségvizsgálathoz szükséges okmányok Jogi személyek (cég) esetében: a cég (megrendelő) cégkivonata a cég aláírási címpéldánya a jármű forgalmi engedélye esetleg műszaki adatlapja vagy ha egyik sincs (elveszett, bevonták: okmányirodai adatlapja) az aláírásra jogosult személy személyes okmányai (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél és lakcím kártya) amennyiben az aláírásra jogosult személy nincs a helyszínen - hivatalos meghatalmazás Magánszemélyek esetén: a jármű forgalmi engedélye, esetleg műszaki adatlapja a jármű forgalmi engedélyében illetve törzskönyvében szereplő tulajdonos, vagy az adásvételi szerződésben vevőként szereplő személy fényképes igazolványa (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél), lakcím kártyája amennyiben a tulajdonos nincs jelen a vizsgálatnál - hivatalos meghatalmazás

Az Euro Mobil Gépjármű Szakértői Állomás

Az Euro Mobil Gépjármű Szakértői Állomás

A projekt kezdete: 2005.április 01., megvalósításának célja, a gépjárművek diagnosztikai adatainak kiolvasása, hibakódok megállapítása, szolgáltatás hálózat szintű létrehozása, amely a gépjármű tulajdonosok meghibásodott járműveinek javíttatása előtt felmerült igényeit elégíti ki. A gépjárművek vizsgálatával és szerelésével foglalkozó cégek igyekeznek szolgáltatásaikat folyamatosan bővíteni (pl. eredetiségvizsgálat, környezetvédelmi felülvizsgálat) A műszeres gépjármű diagnosztikai szolgáltatás bevezetése viszont nagy anyagi befektetést igényel, amellyel sok vállalkozás nem rendelkezik. Ennek a problémának a megoldására és egyben egy új, piacképes szolgáltatás megvalósítására az EURO-MOBIL G.SZ.Á. Kft. és a vele hálózatot alakító cégek és telephelyeik egy új, központi kiértékelésű, gépjárműmotor-diagnosztikai hálózatot hoztak létre. A hálózat a későbbiekre nézve az ország egész területét lefedő szolgáltatást kíván nyújtani a gépkocsi tulajdonosok számára, mindenütt ugyanazzal a technikai és szakmai színvonallal. Célkitűzések Rövid távú cél: hálózat tagjai által nyújtott szolgáltatások körkörének fejlesztése, új szolgáltatás bevezetésével. Az új szolgáltatáshoz szükséges berendezé

Belker udvar - Debrecen

Belker udvar - Debrecen

AUTÓMOSÁS INGYEN? IGEN! Hogy mit kell érte tenned? Csak regisztrálnod kell, hogy Te is részt vegyél ingyen autómosás játékunkon. Minden nap kisorsolunk egy személyautó külső mosást azok között, akik regisztrálták magukat a belkerudvar.hu oldalon. A játék szépsége, hogy nem kell semmit tenned ahhoz, hogy Te is részt vegyél a sorsoláson. Ha most regisztrálsz, akkor megadod magadnak az esélyt, hogy mától fogva akár minden nap tiéd legyen az ingyen mosás. Minél hamarabb regisztrálsz, annál több esélyed van a nyerésre. Szervizünkben a futómű állítását, a felfüggesztés teljes körű javítását is vállaljuk! A biztonságos közlekedés alapfeltétele a megfelelő futómű. A kopott, elhasználódott alkatrészek, valamint a megváltozott futómű geometria miatt az autó instabillá válik, kezelhetősége nagymértékben romlik. A rossz futómű miatt az abroncsok egyenetlenül kopnak, amely szintén a jármű rossz kezelhetőségéhez vezet. Az Euro Mobil GSZÁ. Kft. együttműködő partnereként végezzük az eredetiség vizsgálatot. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal minél inkább hozzájáruljunk a bűncselekményekből származó gépjárművek legalizálásának megakadályozásához, finanszírozók, biztosítók kockázatainak csökkentéséhez, a gépjármű bűnözés visszaszorításához.

Blogom

Blogom

Magyarországon a gépjárművekkel való visszaélések - lopás, lízingcsalás, hitelsértés - 80-90 százalékát Budapesten követik el - közölte Pásztor Attila, a Budapesti Rendőr-főkapitányság gépjármű bűnözés elleni osztályának vezetője, a hvg.hu-val. Hozzátette: ez nem meglepő, hiszen a használt autók fele a fővárosban fut. ,,A hitelezési csalás a bankokat érinti, hiszen ők a finanszírozás után nem tudják nyomon követni az autót. Ha valaki pedig nem fizeti a részletet, akkor három hónapig semmi más nem történik, minthogy leveleznek az illetővel. A pénzintézet csak utána adja át az ügyet a behajtónak, aki viszont valószínűleg már semmit sem tud elérni, mert az eltelt idő elég hosszú ahhoz, hogy a gépkocsit eltüntessék. Végül a rendőrséghez fordulnak, és feljelentést tesznek hitelfedezet elvonása miatt."

Tuti menü