Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Eredetiségvizsgálat fórum 48434 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Eredetiségvizsgálat fórum 48434 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Eredetiségvizsgálat fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Gupoli hozzászólására
2006-ban vásároltam egy BMW 525 tds autót és nem lett jó az eredetvizsgája, miszerint a hordozó elemek összetartozása nem bizonyított és külső jogtalan beavatkozás eredménye. Ekkor büntető feljelentést tettem a rendőrségen. A rendőröktől kaptam egy határozatot, hogy nem történt bűncselekmény.
6 éve pereskedek. A pert megnyertem első fokon, másodfokon, sőt még a törvényességi felülvizsgálaton is helyt adtak nekem. Végrehajtásra adtam, mert nem akart fizetni.

Most perújítást kértek, mivel tudomásukra jutott, hogy a rendőrségi eljárás során szakértői vélemény készült. Ők arra hivatkoznak, hogy én ezt eltitkoltam. Nekem erről tudomásom nem volt, mivel én csak határozatot kaptam a rendőrségtől.

A szakértői véleményben az van leírva, hogy hegesztés nyoma látható, de az alvázszám nem sérült. Az megállapításra került, hogy az autó törött volt, bizonyos elemek nem illeszkednek megfelelően és az egész autó festése nem eredeti, így az autó értékcsökkent.

Csak akkor az a kérdés, hogy az autót, hogy tudom a nevemre íratni, ha nem megy át az eredetvizsgán? Van-e esélyem a perújításba ismételten megnyerni a pert?
Tuti menü