Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórum, Cikkek, Blog képes leírás - Eredetiségvizsgálat.tlap.hu
részletek »

Fórum, Cikkek, Blog - Eredetiségvizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eredetisegvizsgalat.tlap.hu » Fórum, Cikkek, Blog
Keresés
Találatok száma - 7 db
2 milliárdos adócsalás jutalma 340 millió osztalék

2 milliárdos adócsalás jutalma 340 millió osztalék

Az Eclipse Zrt tulajdonosai 340 millió osztalék kifizetését hajtották végre tulajdonosai részére, miközben az Ügyészség nyomoz 2 milliárdos adócsalás ügyében, ami egyébként 8 Milliárdos pénzmosással valósult meg. Vajon hogy lehet, hogy a cég számlája mégsincs zárolva? Kik állhatnak az Eclipse mögött?

Az eredetiségvizsgálat egész Európában csak nálunk köte

Az eredetiségvizsgálat egész Európában csak nálunk köte

Érdemes időben a forgalmiba kukkantani, ha nem akarunk egy külföldi nyaralás alkalmával pórul járni lejárt műszaki vizsga miatt autónkkal. A várakozási idő folyamatosan csökken, de elképzelhető, hogy egyes állomásokon még mindig egy hónapot kell várni a vizsgára.

Blogom

Blogom

Magyarországon a gépjárművekkel való visszaélések - lopás, lízingcsalás, hitelsértés - 80-90 százalékát Budapesten követik el - közölte Pásztor Attila, a Budapesti Rendőr-főkapitányság gépjármű bűnözés elleni osztályának vezetője, a hvg.hu-val. Hozzátette: ez nem meglepő, hiszen a használt autók fele a fővárosban fut. ,,A hitelezési csalás a bankokat érinti, hiszen ők a finanszírozás után nem tudják nyomon követni az autót. Ha valaki pedig nem fizeti a részletet, akkor három hónapig semmi más nem történik, minthogy leveleznek az illetővel. A pénzintézet csak utána adja át az ügyet a behajtónak, aki viszont valószínűleg már semmit sem tud elérni, mert az eltelt idő elég hosszú ahhoz, hogy a gépkocsit eltüntessék. Végül a rendőrséghez fordulnak, és feljelentést tesznek hitelfedezet elvonása miatt."

Index Fórum

Index Fórum

Sziasztok! Van nekem egy 125-ös motorkerékpárom!És semmit nem tudok róla csak egy adásvételi van, és azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet forgalomba helyeztetni vagy pedig egyáltalán nem is lehet!?Ha mégis akkor hogyan és miket kell megcsinálnom ehhez?Annyit tudok hogy nagyon költséges lenne, de szeretném megtudni! Köszönöm előre a választ!Üdv mindenkinek!

ISO 9001 szabvány

ISO 9001 szabvány

Hogy miért érdemes légkondicionálni egy helyiséget? Mert nagy melegben is kényelmesen pihenhetünk, mert javul a teljesítményünk és nyugodtabb az éjszakánk! Engedje meg, hogy egyedülálló klíma akciónkkal most még jobb áron tegyük kényelmesebbé az otthonát, munkahelyét! Klímaszerelés, karbantartás és sok-sok segítség a légkondicionáláshoz. Válogasson split és mobil klímáink, párátlanítóink, napkollektoraink széles választékából! Fűtse-hűtse otthonát hőszivattyúkkal. Energiatakarékos megoldások!

Jogi Fórum

Jogi Fórum

Üdvözletem Segítséget szeretnék kérni elkésett átírás ügyben , nos nemrégen vásároltam egy személyautót adásvételi törzskönyv stb, közben történt hogy önhibámból az autó váltója megadta magát jelenleg használhatatlan nos kimentem a 15 napból és az önkormányzat jegyzője már kiküldött egy 30 napos határidőt nos ebben az esetben mit lehet tenni hogy minél kevesebb bírsággal uszam meg mivel átírni nem tudom illetve egy ismerős megszeretné vásárolni ,ha készítünk egy adásvételit hogy eladtam az autót és leadom az okmányirodában abban az esetben mi történik ? illetve ha nem sikerül eladnom akor hogy úszhatnám meg ? válaszukat előre is köszönöm

Válaszok a kérdésre.

Válaszok a kérdésre.

Magánszemélytől történő autóvásárlás esetén hogy történik az eredetiségvizsgálat? És ki fizeti? Megoszlanak a vélemények, de én eddig csak olyan autót vettem, aminek a tulaja vagy előtte, vagy a vásárlás napján együtt, megcsináltatta az eredetvizsgálatot. Mert ha valami gond van , sokkal nehezebb visszamaceráskodni az autó árát. Egyébként az összeget le lehet vonni a vevő által fizetendőből, vagy kettéosztani.

Tuti menü