Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Eredetiségvizsgálat Budapesten képes leírás: Eredetiségvizsgálat - Üdvözöljük [2. oldal]
részletek »

Eredetiségvizsgálat Budapesten: Eredetiségvizsgálat - Üdvözöljük [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: eredetisegvizsgalat.tlap.hu » Eredetiségvizsgálat Budapesten
Keresés
Találatok száma - 26 db
Eredetiségvizsgálat portál

Eredetiségvizsgálat portál

Egy gépjármű adás vételt követően, mind a vevő mind az eladó megnyugodhat, amennyiben elvégeztetik az eredetiség vizsgálat folyamatát. Az eredetiség vizsgálat lényege a kétes eredetű járművek kiszűrése. Éppen ezért kötelező a gépjármű tulajdonában történt változás bejelentésénél, azaz az átíratásnál. Az eredetiség vizsga illetékköteles. A fizetendő díj nagyságát törvény szabályozza, azt pedig, hogy a vevő vagy az eladó fizeti meg Ők döntik el. Általában a vételár alku része szokott lenni. Az eredetiség vizsga elvégzését csak a kijelölt és engedéllyel rendelkező szakszervizekben lehet elvégeztetni. Amennyiben szüksége van olyan szakszervizre, mely alkalmas az eredetiség vizsga elvégzésére és nincs túl messze Öntől, akkor az oldalunk a segítségére lesz. Itt megtalálja az összes szakszervizt. Eredetiségvizsgálat Budapesten: A weboldalunk segítségével Ön könnyedén választhat lakóhelyéhez közeli eredetiségvizsga bázist. Nem kell órákig telefonálnia, keresgélnie miatta. Ezen kívül teljes körű információt kap a vizsgálattal kapcsolatos kérdéseire online.

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Eredetiségvizsgálat Budapest XI. kerületében, minden járműre. Hosszú nyitva tartással várjuk eredetvizsgálatra megrendelőinket. Akár bankkártyával is kifizetheti eredetvizsgájának árát. Az eredetvizsgáló állomás jól megközelíthető a XI., XII. és XXII. kerületből is, ezért ajánljuk e kerületekben lakók, dolgozók részére. A vizsgálat ideje alatt, mely körülbelül 30 percig tart, kulturált ügyfélvárónkban vagy a szomszédos büfében várakozhatnak megrendelőink. Az ügyfélváróban Wi-Fi elérhető igény esetén. Budapest 1116 Kondorosi út 2/a B épület | (1) 481 9069

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Eredetiségvizsgálat XI. kerület

Budapesten a XI, kerületben a Hunyadi János, Kondorosi út kereszteződésében 2010 április elseje után is végzünk eredetiségvizsgálatot. Elsősorban XI. kerületi (Lágymányos, Albertfalva, Kelenvölgy, Kelenföld,Új-Buda) megerendelőinkre számítunk, de a XXII. kerületi (Budafok, Budatétény, Nagytétény) és a XII. kerületi ügyfelek számára is könnyen elérhető telephelyünk. Honlapunkon megtalálja az eredetiségvizsgálat hatósági díj tájékoztatót is. Állapotfelmérést is végzünk nettó 7000 Ft-ért.

Eredetvizsga Budapest

Eredetvizsga Budapest

Eredetvizsga Budapesten, 4 különböző kerületben. Budán a III., XI. és XXII., Pesten pedig a VII. kerületben. Minden állomáson elvégezhető személygépkocsik, motorkerékpárok, kis tehergépkocsik, utánfutók, quadok eredetvizsgája. A XI. kerületben pedig minden járműre végezhető eredetvizsga, legyen szó akár teherautóról, lakókocsiról, buszról. Ezen az állomáson reggel 8 és este 7 között végzünk eredetvizsgát, aminek árát akár bankkártyával is ki tudja fizetni. Eredetvizsga hétvégén is megoldható a XI. és a III.kerületi eredetvizsga állomáson.

Eredetvizsga Budapest Belváros

Eredetvizsga Budapest Belváros

Eredetiségvizsgálat Budapest Belvárosában a VII. kerület Holló utca 6. mélygarázsában. Az eredetiségvizsgáló állomás az V., VI. és VII. kerület találkozásánál, a Deák tér közelében található. Vizsgálható járművek: motorkerékpárok, személygépkocsik, kis tehergépkocsik, utánfutók, quadok. Telefonos bejelentkezés szükséges: 06-20-374-0748. A vizsgáló állomás az autómosóval azonos szinten található. A vizsgálható kategóriákon belűl sajnos azokat a járműveket nem tudjuk vizsgálni, melyek szélessége vagy magassága meghaladja a 250 cm, mert az eredetiségvizsgáló állomás bejáratán nem férnek be. A mélygarázsba történő behajtás ingyenes az eredetiségvizsgálatra érkezők részére. Maga az eredetiségvizsgálat 30-40 percet vesz igénybe, de van rá lehetőség, hogy a vizsgálatot a megrendelő távollétében végezzük el, majd a vizsgálat végeztével a parkolóban díjmentesen tudjuk tárolni a járművet, a megrendelő visszaérkezéséig. Az eredetiségvizsgáló állomással azonos szinten található egy autómosó is, ahol autóját lemosathatja, kitakaríttathatja.

Eredetvizsga, átírás ügyintézés

Eredetvizsga, átírás ügyintézés

Mobil eredetiségvizsgálat akár azonnal is, átírás ügyintézés 1 napos határidővel vállalunk Budapesten és környékén ingyenes helyszíni kiszállással akár az Ön otthonában illetve munkahelyén is! Vállalunk még a helyszínen biztosítás kötést a leginkább megfelelő Biztosítónál! A szerződöt Alkusz cégünk segitségével keressük meg a legolcsóbb vagy az önnek a legjobb biztosító cég ajánlatát! Állapotfelmérést vállalunk banki gépjármű hitelekhez!

Eredetvizsgálat Csepel

Eredetvizsgálat Csepel

A csepeli MJ-Car BMW szervíz elsősorban BMW és Mercedes gépkocsik és haszongépjárművek szerelésével foglalkozik, de magától értetődően egyéb márkák javítását elvégzik. A szerviz számtalan alkatrésszel rendelkezik, köztük utángyártott, bontott, stb; igény szerinti beszereléssel. Szerviztevékenység mellett műszaki vizsga és eredetiségi vizsgálat lebonyolítása is a vállalat tevékenységi körébe tartozik.

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

HegronCar - megbízható autótechnika, -szerelés és vizsgáztatás

A HegronCar autószerviz ∓Drift Team két évtizede szolgálja ki partnereit az autótechnika, -szerelés és -vizsgáztatás területén. E szakma a teljeskörű bizalomra épül. A 9. kerületben található HegronCar ∓Drift Team kiváló szakemberekből álló fiatalos csapattal biztosítja a megbízható, precíz munkavégzést, és egyúttal a bizalmat partnerei számára a gépjármű megfelelő vizsgáztatása és műszaki állapota érdekében. A HegronCar megújult weboldalára látogatva megtekintheti szolgáltatásaikat, kedvezményeiket, emellett lehetőség van online árajánlat kérésre is. A Drift Team foglalkozik a versenyautók építésével és átalakításával, mely mára nemcsak munkájukká, hanem szenvedélyükké is vált. Weboldaluk frissítése arra szolgál, hogy csapatukban ügyfelei számára megbízható partnerre találjanak és segítségükre legyenek gépjárművük javításában, tuningolásában vagy vizsgáztatásukban. Ügyfeleik visszatérése és bizalma adja számukra az elismerést. Keresse fel a HegronCart, hogy autója a legbiztosabb kezekbe kerüljön!

Üdvözöljük a To- Ko Kft. honlapján

Üdvözöljük a To- Ko Kft. honlapján

Tisztelt Ügyfeleink ! Üdvözöljük a To- Ko Kft. honlapján ! Vállaljuk személygépkocsik szervizelését, fék, futómˆ javitását. Műszaki vizsgára felkészítését. Személy és tehergépkocsik környezetvédelmi felülvizsgálatát (zöldkártya) és eredetiségvizsgálatát. Gépjárművek UV-gravírozását, kötelező felelősségbiztosítás kötését. Személygépkocsik javítása, szervizelése Környezetvédelmi Felülvizsgálat (zöldkártya) AZONNAL ! Gépjármű eredetvizsgálat, mobil eredetiségvizsgálat EOBD-s gépjárművek hibakód olvasása-törlése UV-Gravírozás Kötelező gépjármű felelősség-biztosítás kötés Tisztelt Ügyfeleink! Műhelyünkben vállaljuk gépjárművek UV-GRAVÍROZÁSÁT! A megrendelés átfutásának ideje kb. 3-4 nap. A gravírozás elvégzése 1 órát vesz igénybe. Díja: 18.000,- bruttó További információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ! ITT A puszta tények Az autólopás világszerte óriási károkat okoz, annak ellenére, hogy a fejlesztők évről évre újabb és hatékonyabb védelmi módszereket, berendezéseket kísérleteznek ki. Az autógyárak legfrissebb innovációira a bűnözők egy éven belül reagálnak, ezért a biztonságtechnika folyamatos újításokat követel meg a gyártóktól

Tuti menü