Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Átirás képes leírás - Eredetiségvizsgálat.tlap.hu
részletek »

Átirás - Eredetiségvizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: eredetisegvizsgalat.tlap.hu » Átirás
Keresés
Találatok száma - 6 db
Átírás

Átírás

A gépjárművet új tulajdonosának ( a vásárlónak ) érvényes és hatályos '' Tulajdonjog átruházási szerződéssel'' kell megvásárolnia, amely 2012. jan. 1- től rögzíti a kilométeróra állást és annak leolvasási dátumát. A szerződést 4 eredeti példányban javasoljuk kitölteni, amelyek minden példányán az aláírások eredetiek, kijavításoktól, áthúzásoktól, egyéb oda nem illő adattól és elírástól mentesek. Az adásvételtől számított 15 napon belül az új tulajdonos KÖTELES átírni saját nevére a gépjárművet, egyéb esetben súlyos büntetést szab ki az adóhatóság! Az eladó átadja a gépjármű forgalmi engedélyét és törzskönyvét valamint tájékoztatja a vevőt az esetleges egyéb záradékokról, amelyek a gépjárművet terhelik (pl. fennálló vagy lejárt hitel, leasing, foglalás, kitiltás, kivonás stb.). Cégünknél elvégezzük az eredetiségvizsgálatot, biztosítás pultunknál választhat az összes magyar biztosító társaság kötelező felelősség és casco biztosításai közül, amelyet itt helyben meg is kötünk az Ön számára. Kollégánk elveszi a gépjármű átírásához szükséges okmányokat, az Ön számára pedig forgalmi engedély fénymásolatot biztosítunk, amellyel hazaviheti a gépjárművet vagy tetszés szerint zárt telephelyünkön eltároljuk az Ön számára extra költség nélkül. A kész forgalmi engedélyt irodánkban 1-2 munkanapon belül átveheti irodánkban vagy igény szerint házhoz szállítjuk.

Átírási költség kalkulátor

Átírási költség kalkulátor

Az Átírási költség kalkulátor oldalon a leendő tulajdonos gyorsan kiszámolhatja - és részletesen láthatja - hogy a vásárlás után mennyibe kerül az autó átírása. Mindössze a lökettérfogatot kell megadni és már lehet is számolni. Ezen felül az oldalon külön megtalálható a motorkerékpárokhoz készített kalkulátor is.

Autó átírás menete!

Autó átírás menete!

Használt autót vásárolt? Nem tudja mi a teendő? Nem akar sok időt fordítani az ügyintézésre? Hívjon, levesszük válláról a terhet. Elvégezzük az eredetvizsgát, biztosítást kötünk, átíratjuk nevére autóját. Nem kell csekket töltenie, postán sorban állnia. Mi megtesszük Ön helyett. Oldalunkon Ön megtalálja az összes biztosító árajánlatát kalkulátor segítségével, szerződését meg is kötheti az összes elérhető kedvezménnyel. Számoljon velünk, és vegye igénybe a leggyorsabb online biztosítási alkusz szolgáltatásait is.

Autóátírás

Autóátírás

Autóátírás (új tulajdonos) Van szép új autója? Gratulálunk! Akkor nincs is más hátra, mint egy gyors autó átírás! okmányiroda, posta, sorbanállás... nem szeretné? megértjük! akkor bízza ránk! Baj lesz belőle, rossz helyre megy a súlyadó, cégautóadó, nem kap parkolási engedélyt, jobb ebbe nem is belegondolni... megmondjuk, pontosan mit szedjen össze, értemegyünk, délutánra már van is egy gyönyörű, zöld, műanyagbugyiba csomagolt, megfelelő névre szóló forgalmija... és mennyibe kerül mindez? Ilyet szeretne? Írjon nekünk!

Gépjármű átiratás és költségei

Gépjármű átiratás és költségei

Pótkocsi tulajdonjogának megszerzéséért, ha a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege a 2500 kg-ot nem haladja meg, 9000 forint, minden más esetben 22 000 forint illetéket kell fizetni. A gépjármű és pótkocsi haszonélvezeti jogának megszerzésekor fizetendő illeték összegét úgy kell kiszámolni, hogy a tulajdonszerzés szabályait a vagyoni értékű jog értékének megállapítására vonatkozó szabályokkal együtt alkalmazzák. Ha gépjármű és pótkocsi tulajdonjogának meghatározott hányadát szerzi meg valaki - ideértve a haszonélvezeti jog szerzését is - a megszerzett hányadra arányosan eső illetéket kell fizetni . A gépjármű és a pótkocsi meghatározása Gépjármű minden olyan közúti szállító- vagy vontatóeszköz, amelyet beépített motor hajt, és amelynek nyilvántartásba vétele jogszabály alapján kötelező. Nem tartozik ebbe a körbe a mezőgazdasági vontató, az önjáró vagy vontatott munkagép, a lassú jármű és a segédmotoros kerékpár . Az illetékfizetés szempontjából pótkocsinak minősül minden olyan jármű, amely gépjárművel történő vontatásra készült, a teher- és sátras utánfutó, a félpótkocsi, a lakópótkocsi, melynek a közlekedésben való részvételét jogszabály hatósági nyilván

Teljeskörű gépjármű átírás ügyintézés

Teljeskörű gépjármű átírás ügyintézés

Tulajdonjog változás, bejegyzés, Üzembentartó, kivonás, visszahelyezés, Rendszám csere, pótlás, Műszaki bejegyzés, Lakcímváltozás, Motorcsere, Származás ellenőrzés, Üzembentartó módosítás, Bérlet bejegyzés, Bérlet törlés, Üzembentartó törlés, Banki hitel törlés, Banki hitel bejegyzés, Lízing bejegyzés, Lízing törlés, Mobil eredetiségvizsgálat ügyintézés, Vonóhorog bejegyzés, Átminősítés, Elveszett törzskönyv pótlás, Ellopott törzskönyv pótlás, Elveszett forgalmi engedély pótlás, Ellopott forgalmi engedély pótlás, Betelt forgalmi engedély csere, Többszörös átírás ügyintézés, Névváltozás bejegyzés, Egyedileg kiválasztott rendszámtábla engedélyeztetés ügyintézés (AAA-111), Egyedileg legyártott rendszámtábla engedélyeztetés ügyintézés (AAAA-11, AAAAA-1), Lassú jármű forgalomba helyezése, Útvonalengedély ügyintézés, Hatósági bizonyítvány ügyintézés

Tuti menü